Limburgse catering fusie

Traiteur Hendrickx Feesten en cateraar Entre Deux Côtes vloeien samen onder de naam Hendrickx Feesten. De twee cateraars willen hun jarenlange ervaring bundelen om zich klaar te stomen voor een drukke agenda, als corona achter de rug is.

Hoopvolle toekomst
Kristof Keuppens en Ken Smets van Hendrickx Feesten en Bert Josten, eigenaar van Entre Deux Côtes, hebben beslist om hun krachten te bundelen om een sterkere positie te kunnen innemen in het cateringlandschap. Onder de naam Hendrickx Feesten zien ze samen de toekomst al iets rooskleuriger in. De crisis heeft beide partijen doen inzien dat ze samen sterker staan dan alleen. Net voor de eerste lockdown werkten beide bedrijven voor een gezamenlijke klant. De contacten waren gelegd toen het onverbiddelijk besluit kwam dat de horeca dicht moest. Nog meer dan de de café’s, restaurants en hotels werd de evenementen sector en de bijhorende cateringbedrijven getroffen. Toen werd duidelijk dat de kracht van 2 verschillende bedrijven sterker was als die gebundeld werden.

Sterk team
Het nieuw samengesteld team zal volledig vanuit de nieuwste Hendrickx locatie werken in Tielen. Daar is, voor een cateringbedrijf zelden gezien, nieuw atelier ingericht, met vergader en meetingruimtes en keukenfaciliteiten waar de meeste cateraars alleen maar kunnen van dromen. Een acomodatie die zeker van pas zal komen want door de fusie komt er ook een schaalvergroting. Niet alleen het sales-keukenteam wordt groter ook feestzaal De Kapelhoeve in Turnhout en de eventlocatfes van Colonie 7 in Merksplas komen terecht in het nieuwe partnerschap. De stijl en werknemers van beide zullen blijven en geïntegreerd worden in de nieuwe samenvloeiing van beide partijen. Het hele team van medewerkers bestaat nu uit 13 vaste medewerkers. Iedereen komt mee in de nieuwe structuur. Naast de vaste ploeg heeft het bedrijf een bestand van 80 flexibel inzetbare medewerkers.

foto: Hendrickxs Feesten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*