Leerlingen Spermalie aan de slag tijdens WEF in Davos 

De leerlingen van het 7de Gastronomie van Hotel- en Toerismeschool Spermalie waren aan de slag op het World Economic Forum in Davos. . Zij werkten van zondag 14 januari tot vrijdag 19 januari in de keuken van het Ameron Swiss Mountain Resort.

Het is reeds een jarenlange traditie dat er een beroep gedaan wordt op de leerlingen van het zevende specialisatiejaar gastronomie (banketaannemer-traiteur) van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie. Heel wat (toekomstige) chefs en maîtres zorgden er voor dat alle evenementen tot in de puntjes verzorgd werden.

Waardevolle stage

Dit was voor de leerlingen een waardevolle stageperiode met het oog op een latere tewerkstelling. Praktijkleraar Peter Keirsbilck begeleidde de leerlingen en werkte mee om alles in goede banen te leiden. 

Voor de leerlingen was het hard werken in speciale omstandigheden. Het hotel werd  constant bewaakt door een veiligheidsfirma en de Zwitserse politie. De meesten van de vele gasten werden begeleid door persoonlijke bewakingsagenten. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*