Kookwedstrijd “Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux” – oproep voor kandidaten

De wedstrijd “Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux” wordt op maandag 22 november georganiseerd in de demokeuken van Horeca Expo door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”.

Juryvoorzitter is Peter Goossens (Restaurant Hof van Cleve te Kruisem), voorzitter Nederlandstalige leesjury is Ferdy Debecker (Restaurant Eyckerhof te Bornem), voorzitter Franstalige leesjury is Jean-Baptiste Thomaes (Le Château du Mylord te Ellezelles), secretaris-generaal is Piet Lecot (Hostellerie Klokhof te Kortrijk).

De winnaar (kandidaat) van deze wedstrijd wordt begeleid en mag in 2022 deelnemen aan de internationale finale van “Jeunes Talents Escoffier” (datum + plaats => nog te bepalen). De winnaar (kandidaat) ontvangt een lunchbon voor 2 personen in Restaurant Hof van Cleve*** te Kruisem.

Leerlingen van hotelscholen, leercontracten, leerlingen of jongeren uit het beroep, met leeftijd tussen 19 en 23 jaar, deze laatste leeftijd niet overschreden hebbende bij aanvang van de wedstrijd, mogen kandideren. Zij mogen zich laten vergezellen van een commis die in ieder geval niet ouder is dan 21 jaar op de dag van de wedstrijd.

Thema van de wedstrijd  is wat betreft het opgelegde gerecht Griet. Het recept moet ten laatste op 15 september 2021 bezorgd worden bij de voorzitter van de vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, Dhr. Daniël Lassaut, Kortrijksebaan 75 – B 3220 Holsbeek. De geselecteerde kandidaten worden ten laatste op 30 september 2021 verwittigd. Meer info over het reglement bij voorzitter Daniël Lassaut, via info@escoffier.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*