
Foodconcept Kachet uit Hasselt heropent de iconische tweesterrenzaak Clos St. Denis in Vliermaal bij Kortessem. Het wordt een feestlocatie en ook fine-dining is op vaste tijdstippen weer voorzien. Het domein Clos St. Denis kent een rijke geschiedenis. Tot begin 2010 kookte hef Christian Denis met zijn familie letterlijk de sterren van de hemel. En zorgde hij ervoor dat het woord ‘beleving’ avant-la lettre werd toegepast.
Toen Christian en Denise het in 2010 iets rustiger aan wilden doen, werd het landgoed te koop aangeboden. Aanvankelijk zou een Luikse investeringsgroep er een zorghotel van maken, maar uiteindelijk ging dat feest niet door. En dus stond de zaak leeg, tot nu. Want in mei zal meesterchef Mario Holtzem, in opdracht van Kachet, alle facetten van de gastronomische beleving terug opnemen. En dat mag je letterlijk nemen, van ontvangst over menukeuze tot tafelstyling. Holtzem is dan ook geen onbekende in de event-wereld. “Clos St. Denis heeft een complete make-over ondergaan, van de historische gebouwen, over de tuinen tot de 5 luxe kamers, waardoor het dé feestlocatie wordt in Haspengouw”, luidt het. Naast zakelijke events en culinaire recepties , partijen en productpresentaties zullen er ook weer fine-dining momenten worden ingepland. Daarbij zal de voormalige sterrenchef Christian Denis, naast andere topkoks, enkele keren acte-de-présence geven, is ons deze week bevestigd. Naast de Tiendschuur Herkenrode, Hangar58 Bokrijk, en het Goed van Gothem in Heers biedt Kachet nu ook Domein St. Denis aan als event- en feestlocatie. Voor meer info: https://www.domeinclosstdenis.com
Jempi Welkenhuyzen
Proficiat Mario
Go for it
Ik ga zeker eens komen
Beste,
Er is een foutje geslopen in de tekst.
Tot begin 2010 kookte chef niet hef…….