Just. lanceert “Bonheur”, gastronomisch 0% aperitief,  in samenwerking met Frans wijnhuis

Het Belgische merk just. brengt Bonheur. op de markt: een gastronomisch, alcoholvrij aperitief met een sprankel. Zaakvoerder Klaartje Mertens: “Voor de nieuwste telg uit de just.-familie werken we samen met een biodynamische wijnboer uit het Zuiden van Frankrijk.” Samen maken ze een aperitief op basis van de Gamay-druif én met pittige kruiden die op de wijngaard groeien. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde smaakbom met pit, die alle zintuigen stimuleert.”

Puur of als basis voor mocktails en cocktails

Bonheur. komt tegemoet aan de stijgende vraag naar alcoholvrije dranken. Serveer Bonheur. puur in een mooie coupe of maak er een lekkere mocktail mee. Verder vormt Bonheur. de perfecte basis voor bijvoorbeeld alcoholische cocktails.

Pairing tips van The Jane-sommelier, Trésor Vets

Naast een ideaal aperitief vindt Trésor Vets, hoofdsommelier bij The Jane, dat Bonheur. prima past bij zwaardere gerechten met een rokerig of bitter profiel, zoals wild of kreeft en zalm. Bonheur. leent zich ook als afsluiter van de maaltijd, aldus Vets. Hij raadt de combinatie aan van een stukje zwaardere kaas, bijvoorbeeld een Stilton, of een gerookte kaas, met een stukje notenbrood en een glaasje Bonheur. “De gelaagdheid en frisheid van Bonheur. maakt dat bij een combinatie met een zwaardere kaas al je smaakpapillen gestimuleerd worden”, zegt de sommelier.

Contact

just. the better start – de beste start voor meer tijd samen
Wil je Bonheur. ook in jouw assortiment of heb je een vraag voor mij?
Klaartje Mertens – zaakvoerder just.
klaartje@justfoods.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*