JRE terug aan boord bij TUI fly

TUI fly Belgium introduceert opnieuw gastronomische maaltijden aan boord van haar vliegtuigen voor passagiers in Fly Deluxe (korte en middellange afstand) en Deluxe (lange afstand). Deze nieuwe menu’s zijn samengesteld in samenwerking met chefs van Jeunes Restaurateurs (JRE).

Luxe op hoogte
Dit winterseizoen kunnen TUI fly Belgium’s Fly Deluxe (korte en middellange afstand) en Deluxe (lange afstand) klanten opnieuw genieten van gastronomische maaltijden aan boord, bereid door de hefs van Jeunes Restaurateurs (JRE). De samenwerking dateert uit 2008, maar werd tijdelijk opgeschort vanwege gezondheidsmaatregelen tijdens de coronacrisis. Deze samenwerking werd nu ook uitgerold voor VIP Selection, het merk binnen TUI dat het luxesegment bedient. Als een hoogwaardig onderdeel van een exclusieve vakantie, genieten deze reizigers van JRE-menu’s in de lokale restaurants van veel hotels.

GateGourmet
De nieuwe menu’s die aan boord worden aangeboden, zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen twee teams, namelijk de JRE-chefs en de chefs van GateGourmet Brussels, de inflight cateringpartner van TUI. Samen met de afdeling Customer, Cabin en Inflight Services van TUI Airline zorgen ze ervoor dat hun menu’s ook kwalitatief worden geserveerd op een hoogte van 35.000 voet.

Smakelijke samenwerking
Jill Nye, Director of Customer, Cabin and Inflight Services bij TUI Airline: “Nu de Covid-gerelateerde veiligheidsmaatregelen zijn opgeheven, zijn we verheugd om deze culinaire ervaring weer aan boord te kunnen aanbieden. TUI Airline is trots om samen te werken met Jeunes Restaurateurs en we kijken uit naar de feedback van onze klanten over de nieuwe menu’s”.
Olivier Bauche, President van JRE Belgium: “De chefs van JRE Belgium zijn blij dat we de samenwerking met TUI hebben hervat, want hoe heerlijk het is om je vakantie te beginnen of te eindigen met een goede maaltijd aan boord. Met de gerechten “Inspired by JRE Belgium” staan niet alleen onze chefs in de keuken, maar hebben we ook een mooie samenwerking gecreëerd met de cateringafdeling van TUI fly.”

Luxe & finesse
De chef-koks van Jeunes Restaurateurs gebruiken ook voor deze gerechten lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De maaltijden, gebaseerd op Franse finesse, willen bijdragen aan een luxere vliegervaring. Klanten van Fly Deluxe en Deluxe kunnen hier sinds 1 november van genieten en kunnen kiezen tussen een vegetarisch, vlees- of visgerecht. Op de verre bestemmingen worden de maaltijden voor de terugvlucht naar Brussel samengesteld en bereid door een lokale cateringpartner.
Bron:TUI foto:JRE

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*