Jouw creativiteit in goede handen

Wat jouw gerechten bijzonder maakt? Jouw eigen, unieke touch. Met Debic Room Plus Mascarpone voeg je die twist toe, in een handomdraai! Deze gebruiksklare mix van room en mascarpone is de perfecte basis voor jouw creativiteit. Benieuwd? Debic trakteert je graag op een gratis staal en inspiratie!

Debic Room Plus Mascarpone bevat de ideale verhouding van room (60%) en mascarpone (40%). Dat levert een rijke smaak en fluweelzachte textuur op. Bovendien is deze room-mascarponemix heel stabiel, waardoor je er alle kanten mee uit kan. Van een verrassende pastasaus tot een luchtige fruitmousse! Zo is jouw creativiteit altijd in goede handen.

Inspiratie voor en door professionals

Klaar om ongeremd te experimenteren? Laat je inspireren door de demovideo’s van Debic culinair adviseurs Sofie Vanderhasselt en André Van Dongen. Zij delen hun tips om verrassende dressings, sauzen, mousses en espuma’s te bereiden met Debic Room Plus Mascarpone.

Aan de slag!

Met Debic Room Plus Mascarpone is jouw creativiteit in goede handen. Klaar om aan de slag te gaan? Vraag vandaag nog jouw gratis staal* Debic Room Plus Mascarpone aan.

*Actie geldig tot 30/04/2023 of zolang de voorraad strekt.

FrieslandCampina Professional
Grote Baan 34,
3560 Lummen
info.be@debic.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*