Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux

Deze prestigieuze kookwedstrijd wordt georganiseerd door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, met als juryvoorzitter Peter Goossens, voorzitter Nederlandstalige leesjury Ferdy Debecker, voorzitter Franstalige leesjury Jean-Baptiste Thomaes, secretaris-generaal Piet Lecot, het bestuur, de Benelux-leden en hun voorzitter Daniël Lassaut.

KIP
Thema voor de wedstrijd van dit jaar is kip in een koude (lauwe) bereiding met 3 ingewanden (voor 8 personen) en in een warme bereiding met witloof en 2 vrije seizoensgroenten (voor 8 personen), gepresenteerd op bord. Na een leesselectie werden vijf kandidaten geselecteerd.

China
De winnaar van deze wedstrijd wordt begeleid en mag in april 2020 deelnemen aan de internationale finale “Jeunes Talents Escoffier” in Shanghai (China).
maandag 18 november, 10u30 – 12u00 Organisatie: Les Disciples Escoffier Benelux
Dit gaat door in de Competition & Demonstration Kitchen, die zich aan de ingang van hal 8 bevindt, en die voor alle publiek toegankelijk is.

ad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*