Joachim Boudens en Gert De Mangeleer openen Bar Bulot by Hertog Jan***

Daar waar het allemaal begon voor Gert De Mangeleer en Joachim Boudens is er nu Bar Bulot by Hertog Jan***. De voorbije zomer al lanceerde het duo op dezelfde plaats – de allereerste locatie van Hertog Jan én de voormalige thuisbasis van L.E.S.S. aan de Torhoutsesteenweg in Brugge – een  tijdelijk seafoodrestaurant.

Het tijdelijke restaurant heropent zijn deuren nu definitief, compleet met een vernieuwd interieur en een nieuwe kaart.  Bar Bulot is een volwaardig restaurant dat zowel vis- als vleesliefhebbers wil verleiden. Dankzij de nostalgische brasseriesfeer wordt Bar Bulot een plek waar alles mogelijk is: een zakelijke bespreking, een weerzien met vrienden, een romantische tête-à-tête of genieten met de hele familie. In hun zoektocht naar eenvoud streven Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, samen met hun team, resoluut naar perfectie. Samen met hun team weten ze de allerbeste producten te combineren met een ongedwongen gastvrijheid. 

Aan het roer van Bar Bulot by Hertog Jan*** staan gastheer Maxime Depreitere en Chef Pieter Lefevere die aan Frans-Belgische signatuurgerechten als tomaat garnaal en tournedos au poivre een hedendaagse uitvoering weten te geven. Daarbij schenken ze vooral Franse en Europese wijnen en voor wie het wat meer mag zijn is er de exclusieve selectie “trésors de la cave” van Hertog Jan***.

De menukaart van Bar Bulot by Hertog Jan*** is puur met zeevruchten en schaaldieren en bereidingen met noordzeetong of paling in ’t groen. Die visgerechten worden aangevuld met vlezige klassiekers zoals een rilette van keelspek met augurk en gepekelde zilveruitjes, en een steak tartaar. Uit de hapjes, voor- en hoofdgerechten, sidedishes en desserts kan elke gast volgens eigen goesting zijn of haar menu samenstellen. (JV)

Foto: Kris Vlegels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*