J&M Catering neemt Silversoon over

J&M Catering uit Schelle heeft Cateringbedrijf Silverspoon overgenomen. Silverspoon was al gevestigd op de site van J&M Catering maar nu gaan ze dus hand in hand. De overname maakt J&M Catering meteen tot één van de grootste spelers qua eventcatering op de Belgische markt. Eerder dit jaar nog werd J&M voor de zevende maal verkozen tot beste cateraar van België.

LAT relatie

De overname lijkt op een Living Togheter Apart relatie. Beide bedrijven blijven wel als aparte merken binnen de sector opereren. Bij J&M klinkt het: ” Zowel J&M Catering als Silverspoon zijn referenties in de markt, met een eigen stempel, en dat willen we ook zo houden. We waken er nauwgezet over dat de uitwerking van de volledige culinaire beleving en de decoratieve toetsen 100% maatwerk zijn.”Onderling wisselen de twee voortaan wel alle inzichten uit op vlak van logistiek en productie om zo een gevoelige efficiëntiewinst te realiseren.” Bij Silverspoon zien ze het als een ideale omkadering om het merk Silverspoon volgens een gezonde constante als gevestigde waarde binnen de eventcatering uit te bouwen.

Zomersproeten

J&M Catering en Silverspoon werken deze zomer al zij aan zij op grote evenementen zoals het EK Hockey in augustus, dat nu in Antwerpen bezig is. Er staan en stonden ook verschillende festivals op het zomerprogramma van J&M Catering, zoals Tomorrowland, Gent Jazz, Lekker Klassiek, Paradise City en de Zoute Grand Prix. Dit najaar trouwens gaat J&M Catering als exclusieve cateraar én restaurantuitbater aan de slag in de totaal hernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen. Na een ingrijpende renovatie van enkele jaren is de historische Handelsbeurs in Antwerpen terug in de grandeur van weleer hersteld en daarbij zal J&M Catering optreden als exclusieve cateringpartner. J&M Catering zal daar ook een restaurant uitbaten in de oude Schippersbeurs, naast het gloednieuwe Autograph Hotel van de Marriott Group en de uitgebreide parking voor 270 wagens van Q-Park.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*