IZICO FOOD GROUP verandert naam naar GOODLIFE FOODS

Met veel genoegen kondigt de directie van Izico Food Group aan dat hun naam vanaf 1 februari 2019 zal veranderen in “GoodLife Foods”. Sinds 2013 zijn in totaliteit 7 bedrijven toegetreden tot Izico Food Group.

Hierdoor zijn ze gegroeid, sterker en completer geworden. Om gezamenlijk een nieuwe start te maken, is ervoor gekozen om verder te gaan onder een nieuwe bedrijfsnaam.
CEO Kamiel Steendijk: “Het begin van 2019 is een geschikt moment voor een frisse start. Naast dat ons bedrijf is gegroeid en ons productaanbod enorm is uitgebreid, willen wij onze passie voor food meer in onze naam tot uiting brengen. De naam GoodLife Foods speelt enerzijds in op ons bestaand productaanbod en geeft bovendien aan dat wij mee gaan in de veranderende vraag naar meer duurzame en vegetarische producten.”

Een nieuwe corporate identity

De naam GoodLife Foods is gerelateerd aan het reeds overgenomen bedrijf en eveneens vegetarische merk Goodlife in de UK. De pay off ‘Serving the GoodLife with our passion for food’ ondersteunt het geloof in de balans die helpt om gelukkig en gezond te leven. Enerzijds op zijn tijd genieten van een guilty pleasure frituur snack, Asian streetfood en fingerfood, en anderzijds de keuze voor een verantwoorde vegetarische maaltijd. Het brede productassortiment kan voldoen aan iedere vraag. Op de nieuwe website leest u meer over GoodLife Foods: www.glfoods.com.

Over Goodlife

Naast de productie voor de eigen merken produceert GoodLife Foods ook hoogwaardige Private Label producten voor de gehele Europese markt, voor zowel Retail, Foodservice als Industrie. GoodLife Foods is één van de grootste leveranciers op het gebied van vriesverse snacks, waaronder loempia’s, frikandellen, hamburgers, meatfree producten en broodsnacks. Deze producten worden geproduceerd in eigen fabrieken in Boxtel (NL), Deurne (NL), Dordrecht (NL), Katwijk (NL), Oudkarspel (NL), Bocholt (BE), Newark (UK) en Nyborg (DK).