ISPC is nu Sligro-lSPC

De afzonderlijke naam ISPC verdwijnt. Er komt één website, één folder en één overkoepelende naam: Sligro-lSPC. Dit is de volgende stap in het transformatieproces dat in november 2018 met de opening van de vestiging ‘nieuwe stijl’ in Antwerpen, werd ingezet.

Het feit dat de naam ISPC verdwijnt, wil niet zeggen dat het assortiment niet grotendeels behouden blijft. Klanten gaan hun vertrouwde producten nog altijd vinden en kunnen bestellen, al zullen er wel kleine assortimentswijzigingen zijn. Bovendien heeft Sligro-ISPC nog altijd de eigen sterke en kwalitatieve merken als alternatief voor de A-merken. Op die eigen merken zal nog meer ingezet worden.

Momenteel werkt Sligro-ISPC nog met verschillende systemen, maar het is de bedoeling om over twee jaar te komen tot één overkoepelend SAP-systeem voor de hele groep. Na het implementeren van het nieuwe systeem, zullen ook de vestigingen in Gent en Luik aangepakt worden en in een nieuw jasje worden gestoken.

Hou Sligro-ISPC ook dit najaar in de gaten. Sligro-lSPC houdt er namelijk van om klanten te inspireren én te laten proeven. Daarom organiseren ze nog vele – coronaproof – inspiratiemomenten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*