INTERNORGA 2021 gaat door!

INTERNIRGA 2019 Eingang Mitte Messeplatz

‘Let’s carry on!’ (Laten we doorgaan!): dat is het motto van INTERNORGA 2021. Op deze manier geeft de toonaangevende internationale vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een signaal af aan de industrie. Na maanden zonder zakelijke bijeenkomsten in persoon bereidt INTERNORGA zich voor op zijn comeback.

Bedrijven uit de restaurant-, hotel-, bakkerij- en zoetwarenindustrie komen van 12 tot 16 maart 2021 bijeen op het terrein van Hamburg Messe und Congress GmbH. Een fundamenteel element zal een speciaal ontwikkeld hygiëne- en beschermingsconcept zijn dat een veilige en succesvolle beurs voor alle bezoekers en exposanten zal garanderen. INTERNORGA is al 100 jaar een betrouwbare partner die de sector begeleidt. Gedurende vijf dagen krijgen vakbezoekers van binnen- en buitenlandse exposanten toegang tot nieuwe producten, visionaire concepten en vooral ook weer de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met branche-experts.

Samen de toekomst vormgeven

De coronaviruspandemie heeft de foodservice- en horecamarkt op zijn kop gezet. Maar de onrust opent ook nieuwe mogelijkheden voor gastheren, exposanten en bezoekers. Claudia Johannsen, Division Manager bij Hamburg Messe und Congress GmbH, kijkt dan ook uit naar de komende editie van de toonaangevende beurs onder het motto ‘Let’s carry on! – Samen de toekomst vormgeven’: ‘Na een turbulent en uitdagend jaar vol veranderingen hebben we ingezien dat het houden van de beurs een echte noodzaak is. Uit vele gesprekken met exposanten, industrie-experts, restauranthouders, hoteliers, bakkers en banketbakkers weten we dat het eindelijk tijd is om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en ideeën uit te wisselen en elkaar tegelijkertijd te stimuleren voor de toekomst. INTERNORGA is daarvoor het ideale platform – hoewel het volgend jaar onder andere omstandigheden dan gebruikelijk zal plaatsvinden, heeft 87% van de exposanten zich alweer ingeschreven. Wij zien de crisis als een kans om INTERNORGA op dit moment samen met de industrie naar een nieuw tijdperk te leiden en het goede voorbeeld te blijven geven met een nieuwe, moderne uitstraling. Meer dan ooit vragen de markten om duidelijke signalen. Met een nieuwe hallenstructuur, die wij de afgelopen maanden in nauwe samenwerking met onze exposanten en partners hebben ontwikkeld, spelen wij in op de binnenlandse en internationale ontwikkelingen en op de algemene omstandigheden en op de toenemende digitalisering”.

Nieuwe hallenstructuur maakt het mogelijk synergieën te ontwikkelen tussen exposanten

Als toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt biedt INTERNORGA al een eeuw lang een platform voor innovaties en is het een startpunt voor trends, visionaire concepten en nieuwe producten. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft, zet de beurs een volgende stap met een grootschalige herstructurering van de hallen. In het nieuwe halconcept wordt rekening gehouden met binnenlandse en internationale ontwikkelingen binnen en buiten de branche, evenals met een modern, geoptimaliseerd overzicht van de expositieruimtes. Zo ontstaan synergieën tussen exposanten, nieuwe presentatiemogelijkheden en een duidelijkere begeleiding van de bezoekers. De expositieruimtes, die samen hele themagebieden vormen, worden zo nog interessanter en diverser en sluiten beter aan bij de huidige marktomstandigheden.

Een betrouwbare partner voor de sector

Na vele turbulente maanden creëert de komende 2021-editie van de toonaangevende beurs een innovatief platform dat ideaal is voor het onderhouden van zakelijke relaties, het leggen van nieuwe contacten en het ontdekken van oplossingen die uw eigen bedrijf ook in tijden van ingrijpende veranderingen vooruithelpen. ‘Ik ben verheugd dat, na enkele maanden, bedrijven uit de gehele foodservice- en horecamarkt eindelijk herenigd zullen zijn voor de belangrijkste branchebijeenkomst van het jaar. Het is duidelijk dat de komende INTERNORGA een andere beurs zal zijn dan we gewend zijn. Het is echter ook duidelijk dat INTERNORGA nog steeds een betrouwbare partner voor de sector is en zal blijven. Wij hebben voor zowel exposanten als bezoekers de best denkbare voorwaarden gecreëerd om INTERNORGA uit te voeren in het tijdperk van de coronaviruspandemie, met de focus op flexibiliteit en de veiligheid van alle deelnemers. Wij willen in deze moeilijke tijden ondersteuning bieden, waarde toevoegen en mensen bij elkaar brengen. Alleen zo kunnen we de grote veranderingen van onze tijd samen aankunnen’, is Claudia Johannsen overtuigd.

Over INTERNORGA

INTERNORGA is al 100 jaar de toonaangevende internationale vakbeurs voor de hotel-, restaurant-, bakkerij- en zoetwarenindustrie en vindt plaats in maart op het terrein van Hamburg Messe und Congress GmbH. Binnenlandse en internationale exposanten zullen hun producten, trends en innovaties voor de gehele foodservice- en horecamarkt van 12 tot 16 maart 2021 aan de bezoekers van de industrie presenteren. De beurs gaat gepaard met internationale conferenties, een uitgebreid ondersteunend programma en innovatieve brancheconcoursen.

foto: (c)Hamburg Messe und Congress_Michael Zapf

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*