Internorga 2021 afgelast

INTERNIRGA 2019 Eingang Mitte Messeplatz

Een snelle toename van het aantal coronavirusinfecties en een tweede lockdown veroorzaken ook in Duitsland voor de tweede keer in slechts enkele maanden tijd een grote destabilisatie van de horeca en de evenementensector. Het onvoorspelbare karakter van toekomstige ontwikkelingen maakt een professionele, betrouwbare planning van een fysieke beurs onmogelijk.

Vanwege deze onzekerheid heeft Hamburg Messe und Congress GmbH besloten om het fysieke evenement INTERNORGA 2021, dat van 12 tot 16 maart in de Hamburgse beurshallen zou plaatsvinden, te annuleren. In plaats daarvan wordt de levensvatbaarheid van een digitaal INTERNORGA-evenement onderzocht. Internorga 2020 werd ook al geannuleerd, nadat het in eerste instantie verschoven was van 13-17 maart naar 20-24 juni.

De planning van de veiligheid, de gezondheid en de veiligheid van alle exposanten, bezoekers en medewerkers en het beperken van de financiële risico’s hebben de hoogste prioriteit voor Hamburg Messe und Congress en maken deze stap noodzakelijk. “Het feit dat we deze beslissing voor de tweede keer in een jaar hebben moeten nemen, is voor ons allen zeer pijnlijk, vooral omdat het hele INTERNORGA-team zich al met hart en ziel heeft ingezet voor voorgestelde positioneringen, een solide hygiëneconcept en spannende nieuwe thema’s voor onze bezoekers. Maar zoals het gezegde luidt, elke crisis verbergt een kans, en daar moeten we nu samen het beste van maken. We onderzoeken momenteel of een digitale INTERNORGA, die ook onder de huidige omstandigheden de mogelijkheid biedt voor persoonlijke interactie en het ontdekken van nieuwe trends en innovaties, zinvol en haalbaar is”, aldus Bernd Aufderheide, President en CEO Hamburg Messe und Congress GmbH.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*