Infonamiddag naar aanleiding van 30 jaar PIH-grootkeukenhygiëne

Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) van de provincie Antwerpen organiseert op dinsdag 28 april een infonamiddag omtrent grootkeukenhygiëne in 2020.

De dienst hygiënebegeleiding van grootkeukens van PIH bestaat 30 jaar. Al die jaren van duizenden bezoeken, kilometers beeldmateriaal, miljoenen temperatuurmetingen, laat PIH niet onopgemerkt voorbij gaan. Een terugblik op het verleden en een blik op het heden tonen ons hoe men is omgegaan met hygiëne doorheen de tijd. 

In 2020 staan duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling centraal.
Beide onderwerpen dringen zich op als antwoord op de grote impact die ze hebben op het milieu. Het programma is als volgt: 13h00: Verwelkoming, onthaal – 13h50: Inleiding tot de studienamiddag door Jan De Haes, Gedeputeerde, Provincie Antwerpen – 14h00: Het Facilitair Bedrijf gaat de strijd aan tegen wegwerp, door Britt Gevers, Agentschap Facilitair Bedrijf, Vlaamse Overheid, Productmanager Catering – 14h40: De strijd tegen voedselverspilling in grootkeukens door Jasmien Wildemeersch, FoodWIN, Coördinator/expert grootkeukens – 15h20: Overzicht 30 jaar grootkeukenhygïene PIH, door  Rudy Calders, Cindy Pallemans en Nancy Tormans, PIH – 16h00: Feestelijke receptie.

Deze infonamiddag is gratis voor personeel van organisaties onder contract bij de dienst Grootkeukenhygiëne van het PIH. Andere geïnteresseerden betalen 60 euro per persoon (BTW incl.). Studenten betalen 20 euro per persoon (BTW incl.).

Uiterste inschrijvingsdatum: 21 april 2020. Annulatie is mogelijk tot en met 21 april 2020. Nadien wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald. Om in schrijven: www.provincieantwerpen.be > zoekterm ‘Grootkeukenhygiëne’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*