IKA Culinary Olympics in Stuttgart

Tijdens de IKA Culinary Olympics in Stuttgart haalde het Junior National Culinary Team Belgium brons voor hun buffet en zilver voor het driegangenmenu.

In de eindrangschikking was het goud bij de Junior National Culinary Teams voor Zweden, gevolgd door Noorwegen en Zwitserland. Bij de National Culinary Teams was het goud voor Noorwegen, gevolgd door Zweden en Ijsland.

Deze wedstrijd is ontstaan in 1900. Daarmee is het de oudste en grootste professionele competitie voor chefs en patissiers. De wedstrijd heeft om de vier plaats in Duitsland en wordt georganiseerd door ‘Verband der Köche Deutschlands’ (VKD). Dit jaar stonden ​​2.000 chef-koks en patissiers uit meer dan 59 landen tegenover elkaar in de wereldwijde culinaire competitie. 32 nationale teams, 19 junior teams en regionale grootkeuken teams. 7,000 verse menus werden er tijdens de wedstrijd gepresenteerd.

Een buffet voor 12 personen en een driegangen menu voor 60 personen waren de opdrachten die de deelnemers van de junior teams voorgeschoteld kregen.

Op de foto ziet u het Belgische Junior Team in volle actie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*