Ibis Budget Gent Dampoort verhuurt kamers als kot en kantoorruimte

Door de coronacrisis zijn er veel minder klanten dan andere jaren. Daarom boort het Gentse hotel Ibis Budget Dampoort een ander doelpubliek aan. Studenten kunnen een kamer huren als kot, terwijl werknemers een kamer als kantoorruimte kunnen gebruiken.

Kamer als kot

Studenten krijgen dit academiejaar maar weinig les en moeten veel colleges online volgen. Vandaar dat ze maar sporadisch naar Gent moeten komen. Velen hebben daarom geen kot meer, maar dat betekent soms pendelen. Om de studenten tegemoet te komen, kwam het Ibis Budget hotel aan de Gentse Dampoort op het idee om kamers aan een verlaagd tarief aan studenten aan te bieden. Ze kunnen een kamer boeken voor 45 euro per nacht. Voor 2 nachten betalen ze 80 euro, voor 3 nachten 105 euro en daarna telkens 25 euro per volgende nacht. Wie wil kan de kamer delen. De tweede persoon betaalt slechts 11 euro per nacht.

Kamer als kantoorruimte

Ook werknemers of zakenlui kunnen een kamer huren, maar dan overdag. Een kamer als kantoorruimte kost 25 euro. Je kan in de kamer terecht tijdens de werkuren, van 8 uur tot 18 uur.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*