Hotel Royal Astrid in Aalst is op zoek naar nieuwe uitbaters

De eigenaar van het Aalsterse hotel Royal Astrid is op zoek naar nieuwe uitbaters. Hij zoekt een duo, waarvan er één kok is.

Dirk De Backer is eigenaar van het Royal Astrid Hotel. Hij kocht het hotel 15 jaar geleden en verhuurt het aan uitbaters. Er zijn dertien kamers, waaronder een familiekamer voor vier personen. In het hotel is er plaats voor 27 personen. In het gebouw ernaast is nog een appartement voor zes mensen. Verder is er ook nog een grote feestzaal en een stadstuin. Het hotel bevindt zich naast de Keizershalparking. Drie jaar geleden werden de kamers, de keuken en de feestzaal vernieuwd.

Duo

Dirk De Backer is op zoek naar een duo. Ideaal is een duo, waarvan er één kok is om de feestzaal te runnen. Volgens de eigenaar is het potentieel er. Eens de corona voorbij is, kan het hotel volgens hem goed draaien mits goed management.

1 Comment

  1. Sfeer , klasse en uitstraling kan ook door een contactvaardig personeel worden versterkt en onderhouden. Te veel wisseling van gezichten én gedrag kan geen goed imago vestigen,jammer..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*