Hotel met Wellness en themakamers in Grobbendonk.

Na het plotse overlijden van de vorige eigenaar, was hotel ‘t Hemelrijck in Grobbendonk al eventjes gesloten. Een mooie opportuniteit voor wie droomt van een eigen zaak.. Sven Wilms uit Meerhout zag als ondernemer de mogelijkheden van het pand, en besloot het te kopen. Hij tovert het nu om tot een wellnesshotel met themakamers.

Themakamers
In het voormalig hotel ‘t Hemelryck in Grobbendonk wordt momenteel met man en macht gewerkt om het pand om te bouwen tot wellnesshotel. Sven Wilms en zijn partner Caroline Fraiture hopen hun hotel tegen Valentijn te kunnen openen. Via facebook werden heel wat interieur elementen van het vorige hotel verkocht om met een volledig nieuw interieur te kunnen starten. De voormalige Engelse cottagestijl wordt vervangen door een intiemere sfeer. Het is de betrachting om tegen Valentijn te heropenen met een totaal nieuw concept. Er komen grote themakamers die uitgerust zijn met wellnessvoorzieningen. Zo zal elke kamer binnen of buiten beschikken over een eigen jacuzzi. Een voorbeeld van de thema’s is safari. Slapen doe je dan in een bed dat als het ware met slagtanden is opgebouwd.

Valentijn
Met de nieuwe aanpak mikken de zaakvoerders op beleving en die mag best wat intiem zijn. Bedoeling is om koppels aan te trekken die zin hebben in een bijzondere overnachting om een verjaardag, jubileum of valentijn te vieren. Vandaar de streefdatum. Of die openingsdatum zal gehaald worden hangt af van verschillende factoren. Belangrijkste is de afwerking van de themakamers.

Privacy
Aan de installatie van een uitgebreide keuken wordt alvast niet gedacht. Er is in het hotel geen restaurant voorzien. Er wordt wel samengewerkt met een traiteur. Mensen die een diner wensen, krijgen dat op hun kamer geleverd. Elke kamer zal ook een kleine keuken hebben, waar gasten zelf iets kunnen opwarmen of klaarmaken. Dat principe heeft eerder te maken met de privacy en de intimiteit dan met coronamaatregelen.
De werknaam is momenteel Hotel La Vie en Rose. Volgens het email adres lijkt het er ook sterk op dat dit de definitieve naam zal worden.

Foto: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*