Hotel Business is online

Hotel Business valt eerstdaags in de bus bij de Belgische hoteliers en B&B uitbaters. Het magazine staat opnieuw vol interessante reportages, interviews en dossiers.

We gingen langs bij Laurent Dethier, zaakvoerder van de in Spa gelegen hotels l’Auberge en La Villa des Fleurs en voorzitter van de Association Hôtelière Hautes-Fagnes. Dieter Peters, zaakvoerder van The Lodge Group, vertelt ons over zijn visie op hotellerie, één van de speerpunten van The Lodge Group. Weinig Belgische hoteliers hebben de internationale ervaring van Cédric Vandervaeren, huidig manager van het Kasteelhotel Namen, maar voordien actief in enkel internationale hospitalitybedrijven. En helemaal exclusief is het interview met Arnaud Zannier, CEO en oprichter van Zannier Hotels, een keten van exclusieve luxeresorts.

We bezochten hotels als Britannia in Knokke-Heist, Astoria in De Haan, Mercure in Han-sur-Lesse, en in net over de grens Mama Shelter in Lille en La Maison de l’Ingenieur in Lens. B&B die aan bod komen zijn B&B Gellick in Gellik-Lanaken, en B&B Nieuwhof in Zevekote.

Andere thema’s die aan bod komen zijn de inrichting en uitrusting van een (hotel)kamer, fairbooking, en ‘slimme’ hotelkamersloten.

Kortom, een editie waar u weer eventjes zoet mee bent.

Lees online via deze link

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*