Hostellerie De Barrier krijgt met Imprévu opnieuw toprestaurant onder het dak

Hostellerie De Barrier in Houthalen-Hechteren heeft een traditie van culinaire toppers. Na het vertrek van het sterrestaurant Innesto naar een eigen pand in Zonhoven ( zie ons bericht van 3 januari), moest men opnieuw op zoek gaan naar een volwaardige opvolger. Die heeft de hostellerie gevonden in Imprévu, dat medio april de deuren opent.

Hostellerie De Barrier baat feestzalen en 10 hotelkamers uit. Het restaurantgedeelte wordt uitbesteed. Na het vertrek van Innesto ging men op zoek naar een vervanger. Die is ondertussen gevonden. Het zijn Mitchell Merola en Daniela Sparanero die de uitdaging aangaan.

Table’O

Mitchell Merola en Daniela Sparanero zijn geen onbekenden in het culinaire wereldje. Zo namen ze deel aan het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant. Momenteel baten ze nog het gastronomische restaurant Table’O in Mechelen-Bovelingen ( Heers) uit.

Imprévu

Midden april verhuizen Mitchell en Daniela dus naar Houthalen-Helchteren om in Hostellerie De Barrier te starten met restaurant Imprévu. Zoals de naam doet vermoeden, kunnen toekomstige gasten zich verwachten aan een topkeuken met onverwachte wendingen. Mitchell Merola wil met Imprévu de gasten verrassen met unieke en creatieve culinaire creaties.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*