Horecava Limited volledig virtueel

Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Nederlandse vakbeurs Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited helemaal virtueel te organiseren. Het virtuele concept is een mix van het uitwisselen van kennis en ervaringen met beleving en entertainment.

Online
Carlijn Groen, Director Food Horecava: “Een maand geleden, met de aankondiging van Horecava Limited, waren we nog vol goede hoop dat de omstandigheden rondom COVID-19 zouden verbeteren. Helaas is het tegendeel waar. Met pijn in ons hart hebben we in goed overleg met de autoriteiten, de beslissing genomen om Horecava Limited alleen virtueel door te zetten. We gaan er een online event van maken wat net zo gaat verrassen als de fysieke Horecava.“

Ingrediënten
De organisatoren willen de zwaar getroffen horecaondernemers ondersteunen met het vinden van zakelijk perspectief. Op Het Podium staan bijvoorbeeld actuele horecazaken in de schijnwerpers. Zo is er samen met HotelloTOP het programma ‘De Horecawereld draait door’, zijn er trendsessies en praat HTC bij over consumentengedrag. Daarnaast zijn er Talkshows over onderwerpen als big data, voedselverspilling, hybride horeca en personeel. Paneldiscussies over nieuwe verdienmodellen bieden ideeën voor de toekomst.

Aan tafel
Bij ‘Aan Tafel’ zijn er online proeverijen. Horecabedrijven kunnen op uitnodiging een tasting box bestellen. De producten maak je vervolgens zelf klaar waarna je online mee kunt doen aan de live tasting in de Horecava-studio. Bedrijven die ondernemers kunnen ondersteunen met de uitdagingen van vandaag geven masterclasses in de Expert-studio. Voor start-ups zijn er elevator-pitch sessies.

Horecava Limited vindt plaats op maandag 25 januari 2021 op www.horecava.nl.

Foto: Carlijn Groen Horecava

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*