Horecava 2021 Limited

Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan. Daarom introduceert Horecava, de Nederlandse vakbeurs, eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited.

Limited

Horecava Limited richt zich sterk op het verbinden van bezoekers onderling en met de aanwezige bedrijven, in een veilige en gastvrije setting. Zes zones bieden een mix van experts, collega’s, bedrijven, innovaties, kookdemo’s, proeverijen en trends. Het hart van het nieuwe evenement is het theater waar trends en oplossingen voor de horeca samenkomen. Daaromheen staan tastings, merk- en productpresentaties en fysieke ontmoetingen centraal. Met Horecava Limited verstevigen horecaondernemers hun kansen op een toekomst.

Zes zones
Het Podium is het hoofdtheater waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers in de schijnwerpers staan. Ook online bezoekers doen actief mee. Eén van de onderdelen is ‘De Horecawereld draait door’, georganiseerd samen met HotelloTOP. CEO’s uit de foodservice en prominente ondernemers praten over de toekomst van de hospitality industrie. Aan Tafel laat het aantal gelimiteerde bezoekers kennis maken met nieuwe smaken en foodtrends. Na aanmelding schuiven bezoekers letterlijk aan lange tafels aan met uitzicht op de dynamische keuken. De Food Court toont nieuwe eet- en drinkconcepten met veel aandacht voor lokale en kleinere leveranciers. De Lounge is de plek om elkaar onder voorwaarden fysiek te ontmoeten. Omringd door een smeltkroes van verrassende startups én shop in shop concepten. De Business laat een selecte groep bedrijven producten en diensten presenteren vanuit een eigen stand. De Expert is het theater waar bedrijven in de vorm van masterclasses oplossingen voor de uitdagingen van vandaag bieden.

Horecava 365
Wie het event niet live kan bijwonen vanwege het selectieve uitnodigingsbeleid, kan Horecava Limited virtueel bezoeken op het platform horecava.nl. Na registratie is door alle professionals uit de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen, toegang te krijgen tot het theaterprogramma, de kookdemonstraties en masterclasses. Horecava Limited vindt plaats van 11 tot en met 14 januari in RAI Amsterdam. Fysiek bezoek is alleen mogelijk op uitnodiging.

Programma Horecava 2021
Op dit moment zijn de organisatoren nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Wel is bekend dat vanwege veiligheidsmaatregelen en een maximaal aantal bezoekers Horecava Limited iedere dag een bijzondere programmering waarbij 1 type horecabedrijf in de schijnwerpers staat: Maandag: Café’s, Bars & Clubs, op woensdag Hotels & Leisure en op donderdag Fastservice. Voor restauranthouders en cateraars is er op alle dagen een aantrekkelijk programma.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*