Horecava 2021 gaat hybride

Horecava, de grootste vakbeurs van Nederland voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen zal voor de 65e editie in een ander, corona aangepast concept gestopt worden. De vakbeurs, die ook veel Vlamingen aantrekt, verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaar verbindt, maakt het hierdoor voor iedereen mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier deel te nemen.

Online event

Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De diverse kennissessies, het theaterprogramma en de productpresentaties ter plekke zijn online op horecava.nl te volgen. Daarnaast biedt Horecava de mogelijkheid om (virtueel) contact te leggen met exposanten. Nu al is Horecava.nl het grootste, innovatieve en inspirerende platform in Nederland voor de ruime horecawereld. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn nieuws, producten & diensten en inspiratie te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Die technische kennis zal nog uitgebreid worden tijdens de beurs van volgend jaar.

De markt samen brengen

De markt heeft aangegeven het belangrijk te vinden dat de beurs juist in deze tijd doorgaat, om van elkaar te leren en nieuwe kansen te ontdekken. Uit onderzoek onder bezoekers van Horecava blijkt dat maar liefst 92% van de respondenten verwacht naar de vakbeurs te komen als de juiste veiligheidsmaatregelen genomen zijn. Daarnaast hebben exposanten te kennen gegeven dat ze graag in contact komen met hun doelgroep middels het platform. Carlijn Groen, Group Food Director Horecava: “Horecava’s kracht ligt in het verbinden van mensen en onze visie is om de markt inzicht te geven in toekomst. Daarom blijven we ook in deze uitdagende tijd de juiste inhoud bieden aan de spelers in de markt. We investeren er flink in om exposanten tegemoet te komen en zoveel mogelijk partijen te laten deelnemen aan de beurs. Ontmoeten, sfeer proeven, eten & drinken en nieuwe producten en kansen zien, blijven ook in de 1,5-meter maatschappij belangrijk.”

Veiligheid voor alles

RAI Amsterdam verklaard in een persbericht dat het in staat is om een veilige Horecava te organiseren. De protocollen die de evenementenindustrie heeft opgesteld en waar de RAI zich aan committeert zullen strikt opgevolgd worden. Zo krijgt de Horecava een aangepaste indeling met bredere gangpaden, is er crowdmanagement en zorgen diverse veiligheidsmaatregelen in het beursgebouw ervoor dat de 1,5-meter richtlijn kan worden gevolgd. Het aantal bezoekers zal worden beperkt om aan deze regelgeving te kunnen voldoen, waarbij er wel gekeken wordt naar een representatieve dwarsdoorsnede van alle segmenten en doelgroepen in de markt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*