Horecatel zal uitzonderlijk gehouden worden van 05 tot 08 september 2021

Na maandenlang achter slot en grendel te hebben gezeten vanwege de gezondheidscrisis, krijgt de horeca eindelijk zijn klanten en zijn smaken terug! Ook de vakbeurzen komen er opnieuw aan, met als eerste Horecatel in Marche-en-Famenne, dé horecabeurs voor Franstalig België.

De editie van 2021, die traditioneel al 55 jaar in maart plaatsvindt, zal bij wijze van uitzondering in september plaatsvinden, van zondag 5 tot en met woensdag 8 september. Dit is een gelegenheid om de sector te steunen en te stimuleren en om al die beroepen die we de afgelopen maanden zo hebben gemist, in de schijnwerpers te zetten.

Of u nu caféhouder, restauranthouder, chef-kok, traiteur, grootkeukenkok of friturist bent…: voor eender wie zijn er interessante merken en leveranciers te zien. Hun keuze om in 2021 op Horecatel aanwezig te blijven, onderstreept hun wens om hun klanten te ontmoeten, hun productengamma’s, uitrusting, diensten… voor te stellen, en deel te nemen aan de heropleving van de sector en tegelijk te profiteren van de commerciële aantrekkingskracht van de beurs.

Deze eerste “post-sanitaire crisis” editie zal een nieuwe smaak hebben, dat is zeker!
Met tot op heden reeds zo’n 250 ingeschreven exposanten zal Horecatel zich meer dan ooit profileren als een onmisbare B2B-ontmoetingsplaats voor de horecasector.

Horecatel 2021

  • Van zondag 05 tot woensdag 08 september 2021
  • Open van 11.00 tot 19.00 uur (behalve woensdag 08/09: open van 11.00 tot 18.00 uur)
  • Bij de WEX in Marche-en-Famenne
  • www.horecatel.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*