Horecamail: uw unieke bron voor actuele horecagerichte informatie

HORECAMAIL is een samenvatting van de berichten die de afgelopen dagen gepubliceerd werden op www.horecaplatform.be en/of op onze facebookpagina’s. Dagelijks volgen de redactionele medewerkers van uitgeverij EVOLUTION Media Group alle nieuwsberichten uit de horeca op. Omdat we weten dat niet iedereen dagelijks naar horecaplatform.be kijkt, worden de belangrijkste items regelmatig gebundeld in een horecamail.

Horecamail wordt telkens verstuurd naar ongeveer 35.000 mailadressen. Daar zitten ondernemers uit alle horecasegmenten tussen, aankopers, zaakvoerders, uitbaters, koks, cafébazen, frituristen, grootkeukenkoks, hoteliers, sommeliers, werknemers, toeleveranciers, opleidingscentra, scholen, producenten, enz., kortom een brede waaier van geïnteresseerde vakmensen met een hart voor HORECA in de ruimste zin van het woord. In veel gevallen zijn het ook lezers van één van de vakbladen van EVOLUTION Media Group.

Met de vakbladen Restaurant Business, Hotel Business, Catering& Grootkeuken, Café&Bistro en Frituur&Snack wordt de vinger aan de pols gehouden als het gaat om nieuwe producten, nieuwe trends of innovaties, marktgerichte informatie of reportages. Iedere uitgave is ook gratis digitaal te lezen via www.horecaplatform.be. Wenst u meer informatie of heb je zelf nieuws te melden, neem dan contact op via info@horecamail.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*