Horecabeurs Bredene als seizoenopener

Van maandag 17 tot donderdag 20 februari vindt in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys in Bredene de 12e editie plaats van Horecabeurs Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u – net voor de krokusvakantie en hét begin van het seizoen aan de kust – de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

Op 7000m² beursoppervlakte kan u op zoek gaan naar de ultieme horecabeleving voor uw klant. Laat u inspireren tijdens de verschillende workshops en infosessies. Prikkel uw zintuigen bij het bezoek aan de 170 standhouders die u meeslepen in het bruisende horecagebeuren.

Horecabeurs Bredene zit niet stil. Er wordt uitgepakt met een nieuwe indeling op de beurs. Niet enkel de verdieping in hal 3 verhuist volledig naar het gelijkvloers in hal 3 en 4, maar de nieuwe indeling zorgt ook voor 500m² aan nieuwe standruimte. 
Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u en op donderdag van 11u tot 17u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Voor de Heureka! Award 2020 werd er gezocht naar nieuwe, innovatieve en originele producten of diensten uit de horecasector. Uit 32 deelnemende producten van standhouders van Horecabeurs Bredene selecteerde een professionele vakjury vijf genomineerden: MoMe met SIR.UP, Dewaele Henri met rietjes van avocadopitten, D-Drinks met Just Water, Hiptray (reeds winnaar van een Innovation Award op Horeca Expo), en Pados met LogiCO2.

Meer info via https://horecabeurs.be/nl/home   – info@horecabeurs.be – T 059 56 19 60.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*