Horecabeurs Bredene aan 11de editie toe!

Onder een prachtige zon opende op maandag 25 februari 2019 Horecabeurs Bredene voor de 11de maal haar deuren! Met een bezoekersaantal van 7.400 personen (2018) is Horecabeurs Bredene ondertussen een vaste waarde geworden onder de horecaprofessionals. De beurs vindt plaats in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Vier dagen lang zal er de tijd zijn om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken.

De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om de bezoekers optimaal te kunnen laten genieten van een divers en kwalitatief aanbod van producten en/of diensten. Net als vorige editie zal er opnieuw een etagetent aanwezig zijn en zullen er verschillende infosessies plaatsvinden.

Ook de ‘Heureka! Award’ is opnieuw van de partij. Voor deze award is gezocht naar nieuwe, innovatieve en originele producten en/of diensten binnen de horecasector.

Uit de inschrijvingen zijn ondertussen vijf producten genomineerd door een professionele vakjury. Zij nomineerden samen onderstaande producten:

Chic – Perla collectie
Lutosa – Gecoate Belgische frieten met schil
Lumea – Eco burner
Drinks52 – Cucumis frisdrank
Duni Benelux – 100% composteerbare placemats en sacchetto’s

Op de proclamatie op woensdagavond 27 februari 2019 wordt de award met bijhorende media-aandacht uitgereikt. De genomineerde producten worden bovendien stevig in de spotlight gezet tijdens de beurs zelf!

De vakbeurs gaat door van maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari 2019. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Op de foto staan o.a. Steven Vandenberghe (burgemeester van Bredenen), en Alain Lynneel (voorzitter Raad van Bestuur).

Meer info: www.horecabeurs.beinfo@horecabeurs.be