Horeca zonder muzak

In veel horecazaken staat de muziek veel te hard, zodat je tegen elkaar moet schreeuwen om je verstaanbaar te maken. En vaak gaat het dan nog om muzak, muziek die eerder als muzikaal behang dient. Voor wie in een horecazaak in fijn gezelschap wil genieten zonder irritant lawaai op de achtergrond, is de redding nabij. Op de website www.zondermuziek.nl vind je horecazaken zonder ‘muziekvervuiling’. Er staan ook reeds enkele etablissementen uit Vlaanderen op.

Horecazaken zonder (achtergrond)muziek zijn schaars. De initiatiefnemer van www.zondermuziek.nl gaat daarom actief op zoek naar horecazaken waar het geluidsvolume van de boxen op nul staat. Liefhebbers van stille horeca etablissementen kunnen trouwens de naam en adres van een ‘stille’ horecazaak doorgeven aan de beheerders van de website. Dit wordt dan op de website geplaatst, zodat horecazaken ‘zonder terreur van goedbedoelde teringherrie’ in kaart kunnen worden gebracht.

Vier Vlaamse ‘stille’ zaken

Hoewel de website oorspronkelijk een Nederlands initiatief is, staan er ook al vier Vlaamse ‘stille’ horecazaken op. Het gaat om Koffiebar Wokka Mokka (Bilzen), B&B ’t Zonnehuys (Roeselare), Hotel Fevery (Brugge) en Brasserie du Parc (Oostende).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*