Horeca in Roeselare slachtoffer van eiergooiers

Enkele horecazaken in de Wallenstraat in Roeselare zijn al herhaaldelijk bekogeld met eieren. Het zijn vooral de gevels van restaurant Saint-Georges en de Mokkabar die eraan moeten geloven. De horeca-uitbaters van de betrokken zaken zijn het beu en hebben klacht ingediend tegen onbekenden.

De voorbijgaande jaren waren beide zaken al slachtoffer van de eiergooiers. Twee jaar geleden gooiden vandalen tweewekelijks met eieren naar de gevels van de horecazaken in de Wallenstraat. En toen stopte het plots. Maar nu is het blijkbaar weer zo. De smurrie laat zich niet gemakkelijk opkuisen.

Onbekenden

De uitbaters van restaurant Saint-Georges en Mokkabar weten niet wie er achter deze vandalenstreken zit. Het maakt hun wel ongerust. En ze zijn het ondertussen ook grondig beu. De uitbaters hebben dan ook bij de politie een officiële klacht ingediend tegen onbekenden.

Camera

De horeca-uitbaters pleiten ook voor camerabewaking inde Wallenstraat in Roeselare. Nietr alleen om de eiergooiers te identificeren, maar om de veiligehid in het algemeen. Volgens de uitbaters zou een camera in de Wallenstraat ook kunnne helpen met de bestrijding van diefstal. Zo zou de wellnesszaak Vancora in de Wallenstraat al meermaals slachtoffer geworden zijn van diefstal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*