Honderdste Fletcher-hotel niet ver van Belgische grens

De full Nederlandse hotelketen Fletcher plant ook zijn veelbesproken honderdste hotel in eigen land. Het wordt een gloednieuw hotel van eigen makelij in Burgh Haamstede (Zeeland). Deze fraaie strandbestemming bevindt zich op het – ook voor Belgen over land makkelijk bereikbare – eiland Schouwen-Duiveland.  

In de lente 2020

Fletcher Hotels groeide dit jaar van 87 naar 99 hotels, of in totaal kameraantal van ca. 5000 naar ruim 6000 (zijnde +20%). Deze groei kwam er hoofdzakelijk door overnames. Met name verwierf Fletcher onder meer Bilderberg Hotels, Golden Tulip en City Resort Hotels. De identiteit van het nummer 100 werd uitgespeeld als een heuse marketingstunt en stond eigenlijk ook nog voor dit jaar op het programma. Het enigma is nu opgelost: uiteindelijk viel de keuze op een eigen hotel in opbouw, dat tegen het tweede kwartaal van volgend jaar operationeel wordt.

70 luxe hotelkamers

Deze nummer 100 in Burgh Haamstede wordt een strandhotel met 70 luxe hotelkamers. Het nieuw hotel zal ook over een Blue welnesscenter beschikken, inclusief fitnessfaciliteiten. Tot de infrastructuur behoort ook een Bar Bistro DuCo restaurant, met royaal terras. Heel wat Fletcher Hotels zijn dit jaar reeds voorzien van dergelijk restaurant, en in 2020 wordt deze lijn stevig doorgetrokken.

Ter gelegenheid van z’n 100 hotels lanceert Fletcher ook een 25 euro actie, waarbij men voor 25 euro per persoon kan overnachten én ontbijten in een Fletcher Hotel. Fletcher heeft ook nog eigen hotelprojecten in Emmen en in Scheveningen. De openingsdata hiervan dienen nog vastgelegd te worden. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*