Hasselt: meer dan bbq bij BLEND

Rauw kenden ze al in Heusden (Limburg) maar die mensen hebben nu een tweede restaurant geopend in Hasselt. Het was wachten op het einde van de lockdown om definitief te openen. Maar met BLEND heeft de horecakade van Quatier Bleu er een zaak bij die het aandurft alles wat je weet over bbq, comfort food en streetfood, over boort te gooien.

Anders dan in Heusden gaan Fabio en zijn team hier dieper in op het blenden van foodstyles en keukens, een grote twist op het originele Amerikaanse BBQ concept. Regelmatig maakt chef Fabio Istoczak een culinaire roadtrip, op zoek naar nieuwe bereidingen, smaken en combinaties van en met vlees. Vanuit zijn ervaring in de gastronomie en kennis van topvlees brengt hij  unieke smaken en out of the box gerechten met een serieuzetwist!  Bij BLEND kom je voor een unieke tafelbeleving waar eten, muziek en atmosfeer op een eigenwijze manier worden gebracht. Een adembenemend interieur, een open BBQ keuken en een cocktailbar met bij mooi weer een terras aan het water.. Bijna teveel om de aandacht bij het bord te houden. Een foccacia met huisgerookte ribeye grainfed, ricotta pickles en chiliflakes of surf & turf met filet pur, halve kreeft, bacon en truffelpasta zijn maae een paar gerechten die al even sterk tot de verbeelding spreken als het volledige concept. Maar ook scampi, mosselen, calamare, of zeebaars, dorade of tarbot, volgens aanvoer, komen van de visparilla. Wie kennis wil maken met een diversiteit van de kook en grill talenten kan meteen opteren voor een 10 gangen menu. Benieuwd of  of de doughnut burger overladen met chocolade er als dessert nog bij kan. Het nieuwe restaurant aan de Slachthuiskaai dat is zien, horen, voelen, maar vooral smakelijk genieten.  (JV)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*