HartVoorDeHoreca-Tribute op Horecava

Tijdens de Nederlandse horeca vakbeurs Horecava 2021 zullen de traditionele Innovation Awards vervangen worden door een Hartvoordehoreca-tribute. Waardevolle initiatieven zullen tijdens de Nederlandse vakbeurs een aparte plaats krijgen op de beursvloer.

Iedereen voor de horeca
Op het moment dat corona uitbrak lanceerde Horecava de actie hartvoordehoreca. Daarmee geeft het creatieve en innovatieve initiatieven, die oplossingen bieden voor de coronacrisis, een platform door deze onder de aandacht te brengen bij volgers, bezoekers en exposanten. Een kleine honderd initiatieven zijn nu reeds ingediend, waaronder webinars en trainingen, een tool voor last-minute reserveringen, dineren in een privé kas en hotelkamers als thuiswerkplekken. Maar dat aantal kan nog flink stijgen. Iedereen kan inzenden voor hartvoordehoreca, zowel exposanten, niet-exposanten, bezoekers en personen die niet eerder op Horecava zijn geweest. Nieuwe initiatieven die een platform verdienen kunnen tot uiterlijk 1 november 2020 door middel van een uitgebreide omschrijving, een afbeelding en een link naar een internetpagina, verzonden worden naar horecava@rai.nl.

Inspiratie
De Horecava roept het tribute nu eenmalig in het leven om uitzonderlijke initiatieven tijdens de Corona-periode onder de aandacht te brengen en deze tevens als inspiratie te laten dienen voor alle foodservice professionals. Hiermee komt de traditionele Horecava Innovation Award te vervallen.

Podium
Luuk Scholte directeur Horecava over het tribute: ‘In deze moeilijke tijden willen we graag de horeca branche helpen en verbinden. We zien mooie, creatieve en duurzame initiatieven vanuit horeca ondernemers en leveranciers ontstaan. Daarom willen we een verzamelplaats zijn voor deze initiatieven en ze een podium bieden.’ De oorspronkelijke jury van de Innovation Award beoordeelt de inzendingen op diverse criteria waaronder het innovatieve en inspirerende karakter en of ze een corona-oplossing bieden. Van alle door de jury beoordeelde inzendingen wordt een selectie onderdeel van het tribute. Vanaf maandag 11 januari is het tribute zichtbaar voor de bezoekers van de vakbeurs.

Horecava
Horecava is het grootste, innovatieve en inspirerende platform in Nederland voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. De vakbeurs vindt in aangepaste vorm plaats van 11 tot en met 14 januari 2021 in Amsterdam RAI. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn nieuws, producten & diensten en inspiratie te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*