Hard Rock Café pakt uit met steakburger met eetbaar laagje bladgoud (24 karaat)

Hard Rock International maakt de meest uitgebreide menuvernieuwing in zijn geschiedenis bekend met meer dan 20 items die op vrijdag 14 juni 2019 hun debuut maken op locaties overal ter wereld. Het nieuwe menu van dit legendarische restaurant zet de schijnwerpers op het gamma splinternieuwe, bekroonde steakburgers. Met de eerste eetbare 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ op kop, die deels ten goede zal komen aan Action Against Hunger.

Nieuw menu

De wereldwijde lancering van het nieuwe menu gebeurt op de dag van de oprichting van Hard Rock als hommage aan de originele legendes die er al waren toen het eerste Hard Rock Cafe aan de Old Park Lane in Londen op 14 juni 1971 de deuren opende met als missie de beste burgers en milkshakes ter wereld te serveren.

Dé vedettes – de nieuwe, bekroonde steakburgers van Hard Rock Cafe – zijn gemaakt met een eigen mix van vers, 100% gecertificeerde Angus Beef.

De steakburgers zijn niet de enige nieuwkomers op het menu van Hard Rock. Dat bevat ook instaproof milkshakes met een vleugje alcohol, kleine hamburgers en sharefood.