Haal met unBOXed foodbox vier tweesterenchefs in huis

Vanaf 20 mei kan je een gastronomische foodbox in huis halen. Voor unBOXed sloegen maar liefst vier tweesterrenchefs de handen in elkaar.

Voor de recepturen van de foodbox tekenen Nick Bril ( The Jane, Antwerpen), David Martin (Le Paix, Anderlecht), Tim Boury (Boury, Roeselare) en Cyril Molard (Ma langue sourit, Luxembourg). unBOXed belooft een gastronomische ervaring zoals in een tweesterrenrestaurant te brengen. De sterrenchefs willen drie à vier keer per jaar met zo’n gastronomische foodbox uitpakken.

Topproduct

Voor unBOXed is niets aan het toeval overgelaten. Zo worden de gangen gedresseerd in speciale doosjes die ontworpen werden door kunstenaar Denis Meyers. Bij elk gerecht is er ook een videoboodschap van de chefs. De vier tweesterrenchefs leveren de recepten en doen ook kwaliteitsservice, terwijl de bereiding gebeurt door de traiteurzaak Dîner Prîvé.

Vreemde lanceringsdatum?

De lanceringsdatum (weekend van 20,21 en 22 mei) lijkt wel vreemd. Sommigen zien er een teken in dat de betrokken chefs er al rekening mee houden dat hun restaurants niet zullen open gaan op 1 mei. Volgens de chefs is er geen verband. De box was voorzien op deze lanceringsdatum, luidt het, en staat los van het feit of de horeca al dan niet op 1 mei open gaat. Voor de gastronomische ervaring thuis moet je wel in de buidel tasten. Een unBOXed doos kost 280 euro voor 2 personen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*