Guy Teerlinck opent B&B Casa Mistela aan Costa Blanca

Op 13 september openden Guy Teerlinck en echtgenote Nathalie in het Spaanse dorpje Jalon Casa Mistela, een charmante Chic B&B in een historisch huis daterend van 1880.

B&B Casa Mistela heeft 6 stijlvol ingerichte kamers en een luxe suite met 2 slaapkamers. Gasten kunnen  er genieten van het zwembad, binnen- en buiten-BBQ, zomerlounge, bibliotheek, salon, gezellige bar en whisky salon, en gastronomische avonden (met Guy achter het fornuis). Zie ook www.casamistela.com

Guy was tot 1995  eigenaar en chef van het Michelinrestaurant Vasquez in Brugge (nu restaurant-bar Cafedraal). Van 1995 tot 2002 reisde hij de wereld rond om te werken in tophotels in landen als de Seychellen, Ierland, Thailand, Malta, de Britse Maagdeneilanden, enz.. Hij belandde uiteindelijk in 2001 Spanje, waar hij met zijn broer HES Global Ltd opstartte, een bedrijf dat hotelmanagers wereldwijd plaatst. In 2016  startte hij met een zakenpartner ook nog www.global-hotelsforsale.com, een in het Spaanse Alicante gevestigd portaal waarop hotels, resorts, B&B, en zelfs wineries, enz. wereldwijd worden aangeboden.  

Op de foto ziet u Guy Teerlinck met echtgenote Nathalie, dochter en kleindochter.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*