Groep Bruno breidt verder uit

Group Bruno blijft haar netwerk verder uitbouwen met een nieuw Bruno Service Station in Kortessem en een tweede Bruno Foodcorner buiten Limburg, in het NMBS-treinstation in Brugge.

Bruno Kortessem begon in 2004 en is één van de oudste locaties van Group Bruno in Limburg”, zegt Luca Bruno. “Het huidige station ging in juli vorig jaar helemaal tegen de vlakte en ook het aanpalende huis werd afgebroken. Er werd een gloednieuwe Bruno Service Station gebouwd op het perceel van ca. 39 are, met een Foodcorner, 4 multi product pompen, 1 lpg pomp, 1 AdBlue pomp, en oplaadpalen voor fietsen en elektrische wagens. Het carwashgedeelte is voorzien van een roll-over en 3 carwashboxen.”

De nieuwe Bruno Foodcorner heeft een totale oppervlakte van 570 m² en is voorzien van alle nieuwe comfort waaronder een roterende pizzaoven van Italiaanse topkwaliteit. Hierdoor stijgt de capaciteit naar 200 pizza’s per uur. Het gaat om een totale investering door Group Bruno van net geen 3 miljoen euro. Er zullen in totaal 17 voltijdse medewerkers aan de slag kunnen waaronder ook jobstudenten en flexi-jobs.

De nieuwe Bruno Foodcorner in het NMBS-treinstation van Brugge is de tweede vestiging van de groep buiten Limburg. “Hiermee zetten we onze expansie verder”, zegt Luca Bruno “De aanzet hiervoor werd gegeven in juni 2020. Toen openden we een eerste Bruno Foodcorner in het treinstation van Genk. In oktober 2021 ging de vestiging open in het NMBS-station van Sint-Niklaas. Het gaat om kleinere foodcorners dan onze 21 andere maar wel met alle basisproducten zoals Vergnano koffie, snacks, dranken, broodjes en natuurlijk onze trots: de Italiaanse vers gemaakte pizza’s, gebakken in een authentieke roterende pizzaoven.”

Voor de weggebruikers van de NMBS en de Lijn is deze foodcorner een grote meerwaarde. In een gezellige sfeer kunnen ze er elke dag terecht voor basisproducten, eten en drinken. Via de website van Bruno Foodcorner of de gratis Bruno app kan men op voorhand broodjes of pizza’s bestellen en afhalen net voor men de trein of bus op stapt of als men terug aankomt in het station. In Genk en Sint-Niklaas is gebleken dat dit een grote troef is want mensen wachten niet graag.

De nieuwe Bruno Foodcorner, gelegen aan het Stationsplein 4, in het NMBS-treinstation van Brugge heeft een oppervlakte van 155m2.  Het gaat om een investering van €550.000 en er kunnen 15 mensen aan de slag, zowel vast personeel als studenten en flexi-jobs.

Bruno Foodcorner Brugge is open van maandag tot vrijdag van 5u tot 22u en in het weekend van 7u tot 22u.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*