Grand Opening Pillows Grand Hotel Reylof

Acht maanden na de heropening in oktober 2018 – na 3 maanden van complete verbouwing – vond op 6 juni de Grand opening plaats van Pillows Grand Hotel Reylof in Gent, dit in aanwezigheid van de Nederlandse eigenaars en directie van IHMG en genodigden, waaronder ook een delegatie van Stad Gent onder leiding van burgemeester Mathias De Clercq.   

Het statige Sandton Grand Hotel Reylof werd in de periode van begin juli tot begin oktober 2018 getransformeerd tot een boutique hotel waarbij ingetogen luxe met zachte kleuren en rijke natuurlijke materialen het sfeerbeeld bepalen. Het hotel biedt de gasten een brede waaier aan van pure verwennerij in een heerlijk huiselijke sfeer, hét kenmerk van Pillows Hotels. GM van het hotel is de Nederlandse Anna Rollema, die er reeds een mooie carrière heeft opzitten met de leiding van hotels in Frankrijk, Portugal, Marokko en Nederland, waar ze in 2017 het allereerste Pillows Hotel met veel succes op de Amsterdamse markt zette.

Een van de belangrijkste aantrekkingspunten van Pillows Grand Hotel Reylof, is het culinaire aanbod, met als topper Lof Restaurant, de thuishaven van chef Jasper Maatman, die er samen metv zijn team het gastrobarconcept van de Nederlandse topchef Ron Blaauw tot uiting brengt in een eigentijdse kookstijl met originele, maar pure creaties, waarin eenvoud troef is. Er zijn tevens Private Dining Rooms beschikbaar vanaf 8 personen.

Kort geleden onderging ook de wellness die gevestigd is in wat vroeger de stallingen van het grote herenhuis waren, een complete metamorfose. Spa Reylof brengt luxueuze wellness arrangementen op maat.