GIOELE PACE nieuwe chef in DA CLAUDIO

Gioele Pace uit Sicilië is de nieuwe chef in ristorante Da Claudio in Nieuwpoort. Net voor de nieuwe lockdown van de horeca wist de Siciliaan zich al goed in te burgeren in zijn nieuwe stek. Hij roert intussen met klasse in de potten waar getrouwe Chef Martino Palazzo de jongste jaren furore maakte met zijn uitgelezen Italiaanse schotels. Chef Martino koos voor een eigen richting.

Intussen laat Chef Gioele zich aan zijn beste zijde zien. Afkomstig uit Palermo wist hij op jonge leeftijd zich al vlug de knepen van het vak toe te eigenen. Na zijn stages verzamelde hij ruime kennis in de beste Italiaanse huizen. Zijn liefde voor deze tafels etaleert hij nu sinds kort in restorante Da Claudio. “Het is voor mij een plezier hier te kunnen tonen wat we uit de oven kunnen toveren”, stelt Chef Gioele Pace.

HET BESTE UIT ITALIE

Zaakvoerder-eigenaar en maître-sommelier Claudio Acquaro is tevreden met de aanwinst: “We kiezen alleen voor de beste verse producten en zijn dagelijks op zoek naar toppers uit alle hoeken van culinair Italië. Van de truffels van Alba uit het noorden en de Valle d’Aosta Lard d’Arnad (spek) alover het rundsvlees van Fassona uit Piemonte en de pasta’s van Sardinië tot de Cappocollo ham uit Martina Franca en onder andere de burrata uit Andri, dat alles te vinden in de regio Puglia. Annex de beste flessen.”

TAKE AWAY

Intussen moest Claudio Acquaro ook de deuren sluiten omwille de Corona-maatregelen. “Toch laten we klanten niet in de kou staan, we pakken – net als bij de eerste lockdown – uit met een take-away.  Raadpleeg alvast onze facebookpagina”, stelt Claudio Aquaro, geflankeerd door Chef Gioele Pace.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*