Gezellig samen klinken met RDV

Gezellig samen en op verantwoorde wijze een heerlijk glas bier drinken? Dat kan perfect met RDV, kort voor Rendez-Vous. Een dorstlessend en verfrissend bier met een subtiel vleugje jeneverbes dat door distilleerderij P. Bruggeman wordt gecommercialiseerd. Na de succesvolle voorstelling ervan op Horecatel in Marche-en-Famenne worden nu 500 introductiepakketten gelanceerd in belangstellende horecazaken.

RDV wil vrienden terug samenbrengen na een zware lockdownperiode met sluiting van de horeca. Afspreken op café, op een terrasje, het kan opnieuw! Klinken met RDV ligt voor de hand. RDV is immers een 5,2 vol.% sterk blond en verfrissend bier dat exclusief wordt verdeeld in de horeca. Sociaal contact is zo belangrijk omdat wij er ook gelukkiger van worden. Vanuit dat oogpunt heeft Bruggeman zijn gamma aan festieve dranken uitgebreid met een bier, namelijk RDV, wat staat voor ‘Rendez-Vous’.

Inspirerende etiketten

Bruggeman wil immers dat we terug echt contact maken met elkaar en samen het glas heffen op onze onderlinge vriendschap en gezondheid. Zijn jouw klanten het verleerd om mekaar te verwelkomen na zo’n lange periode? Geen nood, op het RDV-etiket vind je verschillende spreuken die je helpen om het ijs te breken.

Met een vleugje jeneverbes

In co-creatie met brouwerij Het Anker ontwikkelde Bruggeman een nieuw bier waarin het vakmanschap van de brouwer en de distilleerder worden verenigd. Dit dorstlessend bier dankt zijn verfrissend en origineel karakter aan de harmonie tussen hop en jeneverbes. Tijdens de lagering wordt de jeneverbes dry-spiced toegevoegd waardoor het bier een subtiele, kruidige toets krijgt die refereert naar Bruggeman dat onder meer bekend is van zijn jenevers. In Het Anker vond Bruggeman de ideale partner om RDV te creëren. Deze Mechelse familiebrouwerij brouwt immers al 5 generaties kwaliteitsbier en geniet wereldwijde faam voor haar bieren.

500 introductiepakketten

Horecazaken die hun klanten opnieuw verwelkomen en hen willen vergasten op een heerlijke RDV kunnen zich aanmelden op www.rdvbeerpromo.be. De eerste 500 aangemelde horecazaken  ontvangen gratis een introductiepakket met 24 flesjes RDV, 6 glazen en 100 bierviltjes. De vertegenwoordigers van Bruggeman bezorgen de RDV-introductiepakketten bij jou in de zaak.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*