Gezellig en warm het nieuwe jaar in met De Witte Lietaer

Ook met de feestdagen wil je uw klanten het beste geven! De Witte Lietaer staat sinds 1898 garant voor tijdloze, stijlvolle en bovenal kwalitatieve producten. Als vaste waarde in de internationale textielsector combineert De Witte Lietaer comfort met interieurinrichting van uw hotel of restaurant. Dit doen ze met een uniek en smaakvol resultaat. De Witte Lietaer levert kwalitatief bed-, bad-, keuken- en tafellinnen, maar ook boxpsprings, matrassen & accessoires. Uw textiel kan ook op maat en gepersonaliseerd worden voor al uw noden.

Tafellinnen

Dit seizoen kunnen uw klanten tafelen met het tafellinnen van Sonora. Dankzij de vollere vezels van het 100% gekamd katoen blijven de kleuren van het linnen behouden, ook na intensief wassen. Dit tafellinnen heeft een tijdloos, geraffineerd en puur ontwerp. De rustige look van deze structuur past perfect in de inrichting van verschillende restaurants en valt makkelijk te matchen.

Badlinnen

Met het Como-badlinnen van 100 % ringgesponnen, gekaard katoen, zorgt De Witte Lietaer voor een waar Wellness-gevoel voor u en uw klanten. Deze collectie is uitermate geschikt voor industrieel onderhoud en de subtiele kleurstreepjes passen daarenboven heel mooi met de Tenero bedlinnencollectie en met het gamma badmatten.

Bedlinnen

Om uw interieur compleet te maken is er het Tenero-bedlinnen. Door de basis uit satijn heeft dit bedovertrek een luxe uitstraling, die niet alleen zacht toont, maar ook voelt. De Tenero-collectie is verkrijgbaar in recto-verso wit/grijs en wit/beige en is personaliseerbaar indien gewenst.

Onze collecties voldoen aan de strengste technische eisen voor intensief gebruik en industriële wasprocessen.

Meer info over onze producten via de B2B/contractpagina van De Witte Lietaer op www.dwl.be of via marketing@dwl.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*