Gert en Joachim met Bunners naar Gent

Babu, de culinaire broodjes van Sterrenchef Gert De Mangeleer en kompaan Joachim Boudens, zullen binnenkort op een vast stek te verkrijgen zijn in Gent. Daarmee ruilen de chefs het zanderige Brugge in voor het studentikose Gent.

Twee dagen voor Valentijn opende Gert De Mangeleer zijn fast casual concept, genaamd BABU. Een pop-up verhaal dat startte vanuit de leegstaande keuken van L.E.S.S. Eatery op ’t Zand in Brugge. Maar omdat die keuken binnenkort weer voor zijn normale activiteiten zal gebruikt worden komt er een vaste stek in Gent.

Broodje
Na veel experimenteren, testen en proeven creëerde Gert een bijzonder broodje, met name The Bunner. Uniek in zijn smaak, vormt The Bunner de perfecte balans tussen een bun en een hamburgerbroodje. BABU had als opstart drie Bunners op het menu staan. Elke Bunner verwijst naar een stad of plaats die Gert inspireerde voor het creëren van de vulling van het broodje. Bij de broodjes hoort ook de een portie triple cooked BABU fries, die in een puntzak worden geserveerd met keuze uit twee huisbereide sauzen: home made mayo regular en spicy.

Gent
Een Bunner ‘Gent’ stond niet op het menu, maar de Arteveldestad als vaste stek voor zijn project wel. Na vier maanden een pop-upvestiging in Brugge, krijgt het project vanaf juli zijn definitieve stek in Gent, in de Sint-Pietersnieuwstraat. Vlakbij de Gentse studentenbuurt, tegenover De Vooruit en in in het zicht van ’t Zuid een strategische plaats. De broodjes met een bestemming als naam op de kaart, zullen worden aangevuld met andere bestemmingen.

Personeel
In Gent creëert BABU nieuwe werkmogelijkheden voor zij die hun schouders willen zetten onder dit nieuwe succesvolle fast casual concept. Kandidaten kunnen de vacatures raadplegen via ba-bu.be. Dynamische mensen, gepassioneerd door de hospitality en lekker eten, en met een uitstekend gevoel voor service zijn welkom volgens Gert De Mangeleer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*