Geen Horecabeurs Bredene

Het Autonoom Gemeentebedrijf Staf Versluys heeft beslist om in 2021 géén horecabeurs in Bredene te organiseren. De beurs van 2022 gaat wel opnieuw door in het voorjaar en alle potentiële standhouders worden nu door de organisatie gecontacteerd.

Naar 2022
De Horecabeurs die normaal in het voorjaar plaats heeft is voor de kust en het zeer ruime hinterland vaak de inspiratiebron naar het zomerseizoen toe. Na alles in het werk te hebben gesteld om de Horecabeurs 2021 coronaproof te organiseren, moeten de organisatoren echter vaststellen dat het een onhaalbare kaart is. Achter de schermen werd alles in het werk gesteld om een organisatie mogelijk te maken, maar uitgebreid overleg en een analyse van alle pro’s en contra’s hebben ertoe geleid de beurs een jaar te verschuiven.

Geen alternatief
De van toepassing zijnde protocollen, waaronder dat voor de horeca, maken het onmogelijk om een beurs te organiseren waarbij een optimale beleving van het product mogelijk is, klinkt het. Daarnaast zou ook het bezoekersaantal sterk moeten worden teruggeschroefd en worden onderverdeeld in tijdssloten wat ook geen meerwaarde betekent. De afgelasting is ook een streep door de rekening van het Staf Versluyscentrum. De beurs is immers winstgevend en het niet organiseren zorgt voor een financiële kater geeft men nog mee. Uitkijken naar februari 2022.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*