Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

Op maandag 16 mei vond de 5e editie van de Gault&Millau “Culinary Innovators” awards plaats in Kemzeke. Na door corona 2 keer uitgesteld te zijn, waren de verwachtingen hoog gespannen en ze werden op alle vlakken ingelost. Meer dan 100 innovatieve bedrijven, personen en organisaties werden geselecteerd als kandidaat voor een award in een van de 10 categorieën. Voor, tijdens en na de award uitreiking verrasten meer dan 20 topchefs en event partners de 550 aanwezigen op innovatief culinair spektakel van het hoogste niveau.

De winnaars van de Culinary Innovators Awards 2022

De winnaars van deze vijfde editie laten ons meer dan ooit nadenken over hoe we beter en bewuster kunnen consumeren met extra aandacht voor onze planeet (Humus x Hortense, Instroom Academy, Plan-T en CropExplore). Ze tonen dat de instroom en opleiding van talent een essentiële voorwaarde blijft voor de continuïteit van de horecasector (Instroom Academy). Maar ook dat het digitale aspect voor een restaurant steeds belangrijker wordt (Restaurant Boury). Verschillende vooruitstrevende bedrijven uit België en Nederland (Didess, Blendbrothers, Gimber) creëerden innoverende producten voor zowel de horecasector als de consument. Onze ondernemer van het jaar (Sergio Herman) brengt verschillende van deze elementen samen en bouwt daarmee verder aan een culinair imperium waarbij zin voor kwaliteit en een geslaagde conceptuele invulling voorop staat. ​

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*