GAULT&MILLAU CATERING AWARDS 2020

Op woensdag 30 september 2020 maakte Gault&Millau tijdens een online event de winnaars van de Catering Awards 2020 bekend. Het betreft hier de prijzen die verdiend werden in 2019, maar in plaats van in maart 2020, nu pas bekend werden gemaakt omwille van Covid-19.

Volgende winnaars werden voor de editie 2020 bekroond:

GROOTKEUKENAWARDS

Relatie met de klant

  • Eigen beheer: Jan Yperman Ziekenhuis, Ieper
  • Uitbesteed: Aramark – WZC Zilversterre, Gent
  • Eigen beheer: CHC Résidence, Heusy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Eigen beheer: UZ Leuven
  • Uitbesteed: Belgocatering – Bank Degroof Petercam
  • Eigen beheer: TCO Services, Louvain La Neuve

Gezondheid en nutritionele aspecten

  • Eigen beheer: CM-Zorgverblijf Ter Duinen, Nieuwpoort
  • Eigen beheer: Domaine de Nivezé (Mutualité Chrétienne)

Innovatie & originaliteit

  • Eigen beheer: AZ Groeninge, Kortrijk
  • Uitbesteed: Sodexo – UZ Gent
  • Eigen beheer: Résidence L’Aurore, Charleroi

Waste management

  • Eigen beheer: WZC Meerminnehof, Mortsel
  • Uitbesteed: ISS – DEME
  • Uitbesteed: Sodexo – Résidence de la Knippchen, Arlon

EVENT CATERING AWARDS

  • Gault&Millau Best Catering Event of the Year: Sir Catering met Project X
  • Gault&Millau Innovative Event Caterer of the Year: J&M Catering
  • Gault&Millau Healthy Event Caterer of the Year: Chef Chez Soi
  • Gault&Millau Event Catering Chef of the Year Bronze: Tom Vandereecken – Gourmet Invent
  • Gault&Millau Event Catering Chef of the Year Silver: Damien Audusseau – Choux de Bruxelles
  • Gault&Millau Event Catering Chef of the Year Gold: Davy De Pourcq – Sir Catering

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*