Gastvrij Rotterdam 2021 – LIVE

Het team van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van HorecaPlatform graag uit voor een kosteloos bezoek naar Gastvrij Rotterdam (20 – 22 september). Een speciale editie: de eerste live vakbeurs voor de horeca!

Nu Gastvrij Rotterdam officieel door kan gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang. Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard: “Wij merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. De laatste paar vrije stands worden nu nog ingevuld, waarmee we dan vier zeer goed gevulde beurshallen kunnen presenteren. We kijken uit naar drie dagen voor netwerken, connecties op doen en vooral elkaar weer LIVE zien.”

Bruisend programma

De 8e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. De toonaangevende horecavakbeurs presenteert een bruisend programma voor de horecaprofessional. Het programma kan u bekijken via
https://www.gastvrij-rotterdam.nl/programma

Gratis toegang via HorecaPlatform

Eindelijk kunnen horecaprofessionals elkaar weer live ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken. Gastvrij Rotterdam biedt een COMPLEET aanbod aan food en non-food producten en diensten en innovatieve oplossingen. Honderden leveranciers bieden samen een enorme hoeveelheid inspiratie voor het najaar. Als horecaprofessional mag u dit gastronomische event niet missen!

Registreer nu kosteloos via:

https://registration.gesevent.com/survey/09nm7i3vs3tq2?actioncode=651855

Bekijk de deelnemerslijst via

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/exposanten/exposanten

Een gastvrij en veilig bezoek

Vakbeurzen zoals Gastvrij Rotterdam vallen onder de zogenaamde “doorstroom evenementen”, waarbij we 1 persoon per 5m2 vloeroppervlakte mogen ontvangen. In de vier beurshallen kunnen we dan nog steeds per dag een paar duizend bezoekers en exposanten samen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Bij de entree van Ahoy zal aan exposanten en bezoekers gevraagd worden om de QR code in de CoronaCheck App te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, kort geleden hersteld is van corona of een geldige negatieve test via Testen voor Toegang kan overleggen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*