Frituur&Snack online

In de nieuwste editie van Frituur&Snack  – vakblad voor frituristen, snackbaruitbaters en fast service food ondernemers – vindt u opnieuw heel wat informatie over wat u als ondernemer hoeft te weten, zowel op het vlak van voeding als apparatuur en inrichting.  

De snacktrends voor 2020 zijn aldus de trendwatchers duurzaam, gezond, veggie en vega,  local, smaakvol en originaliteit.  Wij gingen daarmee aan de slag, en zochten op de markt en op vakbeurzen hoe je die als ondernemer kan toepassen. µ

Nog een uitdaging voor fast service ondernemers: hoe kan je inspelen op de groeiende populariteit van streetfood, ooit begonnen als alternatieve catering via foodtrucks, maar nu een volwaardige tak geworden van de gastronomie ?

De bakwand is de motor van uw frituur. In het artikel in deze Frituur&Snack hebben wij het over de prijsvorming en de schoonmaak, heel belangrijk maar soms niet goed uitgevoerd. We geven een aantal tips.

In andere artikels informeren wij over sauzen, digitale menuborden en duurzame disposables. Tot slot brengen we ook een vooruitblik op de vakbeurs Horecatel in Marche-en-Famenne. Om de online versie te bekijken, klikt u hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*