Frituur&Snack staat online

Zopas verscheen de eerste editie van Frituur&Snack voor het jaar 2022. Daarin hebben we aandacht voor de internationale snacktrends voor 2022, geven we u een aantal tips om jouw zaak te ‘boosten’ met streetfoodconcepten, vindt u een dossier over hoe u idealiter uw bakwand onderhoudt en reinigt, tonen we u hoe u trendy sauzen kan aanwenden, en hebben we aandacht voor digitale menuborden.

Daarnaast brengen we ook een bezoek aan enkele nieuwe of opvallende frituren: Frituur Elien in Meise, Friterie Le Grain de Sel in Pepinster (die zwaar te lijden had onder de overstromingen in de maand juli van 2021), en Frituur Tabora in Brussel.

Nu corona stevig aan het afzwakken is, kunnen de vakbeurzen opnieuw hun informerende rol spelen. Van 20 tot 22 maart is er in Kortrijk de delicatessenbeurs Tavola, en van 13 tot 16 maart is het in het Waalse Marche-en-Famenne de beurt aan Horecatel. Meer info over deze vakbeurs vindt u in onze extra (Franstalige) beursspecial.

We wensen jullie alvast veel leesgenot in deze editie van Frituur&Snack !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*