Fourchette event uitgesteld

Het culinaire Fourchette event dat dit najaar aan zijn vierde editie toe was en ging uitpakken met een vernieuwd concept is omwille van COVID-19 uitgesteld. Het event wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021. De locatie en het thema Van Eyck zullen dan behouden blijven. Ook de cheffenlijst blijft onveranderd. De nieuwe datum van Fourchette event 2021 zal later worden meegedeeld.

Van 25/11 tot 20/12 gingen foodies 4 weekends lang in de Baudelokapel in Gent aanschuiven voor het Van Eyck-menu van hun favoriete chef. Restaurants Hof Van Cleve***, Vrijmoed**, Publiek*, Rebelle, L’Épicerie du Cirque en Carcasse* hadden hun deelname bevestigd. Extra aandacht zou naar cocktails gaan, met topbartenders aka de Fourchette ‘liquid chefs’, waaronder Hannah Van Ongevalle en Paul Morel.

Fourchette werd vier jaar geleden opgericht door Michaël Vrijmoed, Joost Arijs, Thomas Schmidt en Sam D’Huyvetter en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Gentse culinaire scene.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*