Foodlab demonstreert

Nieuwe bedrijven met innovatieve producten staan nog één dag in hal 3. Foodlab bundelde start-ups: van de eerste Belgische plantaardige dumplings tot gefermenteerde en gepekelde voeding. Als foodlab, food incubator en curator van de start-up zone van Horeca Expo, waren er voorstellingen en proeverijen. Innovatie is daarbij een van de belangrijkste kernwaarden van het foodlab en start-ups zijn per definitie een combinatie van inspiratie en innovatie.

Startersbegeleiding
Een bedrijf opstarten kan een enorme uitdaging zijn zonder de kennis, de ervaring, de ruimte en een netwerk. Hierbij kan Proef een belangrijke rol spelen als food incubator. Proef begeleidt start-ups en bedrijven van A tot Z om hun idee te concretiseren en hun bedrijf of product succesvol te lanceren.

Klein maar fijn
De aanwezige start-ups zijn Davai Delicious Dumplings, Ferm Kombucha, Pickle & Spice, Mistery Gin, en Monsieur Boudin. Gisteren konden de aanwezigen in de Competition & Demonstration Kitchen van verschillende producten proeven. Omdat het niet steeds bij de grote bekende namen moest blijven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*